Monday, 10 January 2011

Wishing you a fabulous 2011!


Det här fotot är taget på nyårsafton hemma hos de som vi firade tillsammans med. Jag ville göra en "lyckoönskningslayout" till min dotter inför det nya året och tyckte att det var roligt att jag lyckades ta ett lämpligt foto just på nyårsafton. Jag ville att layouten skulle utstråla sprudlande glädje och framtidstro och därför har jag valt att använda mycket färg, en "sol" som ram, samt "nyårsraketer" (strjärnorna) som ger lite rörelse i bilden. Att använda så här många olika mister ger härlig färg men i detta sammanhanget tyckte jag även att de kunde symbolisera en nyårsraket som slår ut.

Som bakgrund har jag använt 'Copenhagen 2' från Vivi Gade Design. På den har jag sprejat med sex olika mister från Memories Mists. Med början uppifrån och sedan från vänster till höger syns 'Cherry Smoothie', 'Margarita', 'Strawberry Daiquiri', 'Orange Juice', 'Lavender Tea' och 'Liquid Pine'. Maskerna som är små blommor kommer från Prima. Ramen runt fotot är utskuren från Jenni Bowlin 'Play Date Die-Cut Label Paper'. På den har jag skrivit med bokstavs rub-ons från Panduro. Det röd/vit mönstrade pappert är Ocober Afternoon: Schoolhouse 'Workbook'. Stjärnorna är utskurna från Studio Calico: Elementary 'Penmanship' och nallen med partyhatt från Sassafras las: Count me in 'Love to Learn'. Banden kommer från The Paper Company 'Homeroom Ribbon'. Ramen runt journalingrutan samt korten som visar 2011 är Sassafras las: Paper Whimsies 'One thru twelve'. Övriga dekorationer från Basic Gray samt Cosmo Crickets stickers 'Circa 1934'.

Oj! Precis när jag hade laddat upp det här inlägget så tittade jag in på The Lollipop Ladies för att se om de hade någon kul utmaning för mig (de lägger upp sina utmaningar lite senare är de andra sidorna). Och... det visade sig att de hade precis de färgerna som finns i min layout som inspiration. Dessutom skulle den gnistra/glittra (sparkle) vilket man nog kan säga att min gör även om den inte har något bling. Den blir alltså plötsligt en utmanings-layout!

The Lollipop Ladies inspirationsbild.

2 comments:

 1. Gorgeous colours and a fantastic layout....such fun!
  Thanks for playing along with us this week at the Lollipop Ladies :)
  Andrea

  ReplyDelete
 2. oooh.. this is such a beautiful layout!!

  Thanks for joining in at our Lollipop Ladies jube challenge!
  Sammi
  xx

  ReplyDelete

Thanks for leaving a comment! It really makes my day!!!